Papier wordt sinds jaar en dag gerecycled. Maar eigen vertrouwelijke documenten en koffiebekers hergebruiken als grondstof voor zelf te gebruiken hygiënepapier? Dat is optimale circulaire economie! Wilt u een duurzaam concept met een hoog rendement? WEPAPERCYCLE is dat. Wij vertellen u er graag meer over.

 

Recycling koffiebekers

Hoe werkt WEPAPERCYCLE?

Het concept werkt volgens ons circulair stappenplan. Uw vertrouwelijk papier wordt volgens het 100% gesloten circuit van Reisswolf ingezameld en volgens de strengste veiligheidsnormen vernietigd. Dit papier wordt na vernietiging samen met de ingezamelde koffiebekers rechtstreeks geleverd aan de producent van het hygiënepapier en als hygiënepapier bij u terug geleverd.

  

 

 

 

De voordelen van WEPAPERCYCLE

–          Uw eigen vertrouwelijk papier en koffiebekers hergebruikt;

–          100% vertrouwelijk vernietigd;

–          CO2-neutraal geproduceerd;

–          Hygiënepapier van 100% gerecyclede materialen;

–          Cradle tot Cradle gecertificeerd;

–          Uw eigen milieubesparing continue inzichtelijk.

 

Koffiebeker wepapercycle vrijstaand

Met WEPAPERCYCLE de meest duurzame koffiebeker

Deze duurzame koffiebeker is van 100% hernieuwbare grondstoffen in Nederland geproduceerd. Naast FSC gecertificeerd karton is daarbij een bio-coating gebruikt. Met een herkenbaar design zijn de bekers beschikbaar in verschillende standaard maten.

 

 

Met WEPAPERCYCLE het meest duurzame hygiënepapier

Wanneer u kiest voor WEPAPERCYCLE haalt u in één keer het meest duurzame hygiënepapier ter wereld in huis. Het is namelijk het enige hygiënepapier ter wereld dat CO2-neutraal wordt geproduceerd, Cradle to Cradle gecertificeerd is en de keurmerken FSC recycled en het Europees Eco-label heeft. Een unieke combinatie omdat uw vertrouwelijke kantoorpapier de grondstof vormt voor nieuw hygiënepapier.

 

WEPAPERCYCLE eenvoudig implementeren

Dit concept is eenvoudig te implementeren en levert direct een hoog en duurzaam rendement. U hoeft geen grote investering te doen of werkprocessen anders in te richten in over te stappen op dit unieke concept. Het is geschikt voor ieder bedrijf en is niet afhankelijk van de ingezamelde hoeveelheid vertrouwelijk papier.

 

Wilt u direct weten welk duurzaam rendement u kunt behalen?

Vraag direct een adviesgesprek aan!

Download leaflet