Zonder zich hiervan bewust te zijn, heeft vrijwel iedere organisatie te maken met vertrouwelijke informatie. Een zorgvuldige, veilige verwerking van deze gegevens is noodzakelijk, om te voorkomen dat uw gegevens op straat belanden. Onze zusterorganisatie Reisswolf heeft zich hier volledig in gespecialiseerd.

Hergebruik van vertrouwelijke gegevens

Ook voor uw vertrouwelijke gegevens bestaat een plaats in de circulaire economie. Door een speciaal ontwikkelt concept hebt u de mogelijkheid uw vertrouwelijke papier terug geleverd te krijgen als nieuw hygiënepapier.

Wilt u weten hoe uw vertrouwelijke papier de grondstof vormt voor nieuw te produceren hygiënepapier?

Lees meer over duurzaam hygiënepapier

We vernietigen, bewaren en digitaliseren vrijwel alles

Op uw verzoek vernietigt Reisswolf alles wat vertrouwelijk is. Van vertrouwelijke gegevens en archieven, tot datadragers, kleding en producten. Ons systeem is volledig gesloten, want wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven.

Reisswolf biedt u, als enige partij in Nederland, een totaal pakket voor uw vertrouwelijke gegevens. Zo zijn we naast vernietiging van vertrouwelijke gegevens gespecialiseerd in het opslaan en digitaliseren van uw gegevens.Ook het scannen en digitaal beschikbaar stellen van uw dagelijkse post behoort bij Reisswolf tot de mogelijkheden.

Wilt u een goed doorzoekbaar archief, kostbare kantoorruimte besparen en efficiënt werken? 

Lees meer over de Archief Services van Reisswolf