De Recycle Bin van Reisswolf speelt handig in op het scheiden van afvalstromen op kantoor. De strak vormgegeven afvalscheidingsmodule maakt het eenvoudig om kantoorafval gescheiden af te voeren. Door vooraf te scheiden, zijn de afvalstromen van maximale kwaliteit en kunnen deze goed ingezet worden voor hergebruik.

 

Maximaal scheiden met Recycle Bin

Het design is slank, modern en uitnodigend. In het gebruik is de Bin erg eenvoudig, door de opschriften die direct duidelijk maken welk type afval in welk deel van de container hoort. Zo motiveert u uw personeel eenvoudig om kantoorafval maximaal te scheiden.

 

Voordelen Recycle Bin

– Duurzaam: afval scheiden aan de bron vormt een goede basis voor hergebruik en recycling.

– Minder schoonmaak: door het plaatsen van de Recycle Bin centraliseert u de inzameling van kantoorafval op één of meerdere punten. Dit betekent een vermindering van handelingen voor uw schoonmaakdienst

– Professionele uitstraling: met de komst van de Recycle Bin krijgt afvalscheiding een professionele uitstraling. Gescheiden afvalbakken wordt al in veel openbare ruimten toegepast.

 

Bin there…

De uitleg van de titel is tweeledig. De medewerker bepaalt nu wanneer de werkzaamheden even worden onderbroken om naar de scheidingsmodule te lopen om het afval weg te gooien en dat is tevens een beweegmomentje ‘I’ve Bin there…’.

 

Bestel een ‘customized’ Bin

De units zijn naar de wensen van het bedrijf in te delen: van twee tot vier compartimenten.

2 afvalscheidingsmodule Afmetingen: 70 cm (L) x 41 cm (B) x 74 cm (H)

RecycleBin-2cont

3 afvalscheidingsmodule Afmetingen: 100 cm (L) x 41 cm (B) x 74 cm (H)

RecycleBin-3cont

4 afvalscheidingsmodule Afmetingen: 130 cm (L) x 41 cm (B) x 74 cm (H)

RecycleBin-4cont

Minder schoonmaak met Recycle Bin

Door de Recycle Bin op een centrale plek in uw bedrijf te plaatsen, zijn kleine prullenbakken in ieder kantoor niet meer nodig. In plaats van het legen van alle losse prullenbakken op kantoor, hoeft uw schoonmaak nu enkel nog op een plek de Bin te legen. Een eenvoudige besparing op de schoonmaakkosten.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag meer informatie aan

Download leaflet