Virol werkt samen met diverse zusterondernemingen en vormt op deze manier een schakel in de keten van de circulaire economie. Door deze samenwerkingen staan we garant voor een duurzame verwerking van uw afvalstromen.

Reisswolf

Door onze gespecialiseerde zusteronderneming Reisswolf staan wij garant voor een veilige en gesloten opslag, vernietiging en digitalisering van archieven en vertrouwelijke documenten en postscanning. Door ons speciaal ontwikkelde gesloten systeem met aluminium containers en gesloten voertuigen garanderen wij een discrete en veilige verwerking.

Waste Paper Trade

Onze zusteronderneming Waste Paper Trade (WPT) richt zich op de nationale en internationale handel in oud papier. Door een permanent groeiproces levert WPT nu jaarlijks meer dan 1 miljoen ton oud papier aan de grondstoffenmarkten. WPT is onze partner in de circulaire economie wanneer het gaat om het aanbieden van grondstoffen aan eindverwerkers.

Gero Recycling

Gero Recycling is onze zusteronderneming in Staphorst. Op basis van jarenlange ervaring kan Gero Recycling u op maat adviseren. Snelle service, betrouwbaarheid, professionaliteit en vertrouwen staan hierbij hoog in het vaandel.

Partners

Naast deze zusterondernemingen werken wij samen met diverse andere partners. Samenwerking met deze partners leidt ertoe dat de schakels in de circulaire economie niet onderbroken worden. Zo geven we uw afval haar waarde terug.

Vraag meer informatie aan