Een familiebedrijf in het noorden van Nederland met een internationaal netwerk

Virol is een familiebedrijf dat sinds de oprichting sterk is in het inzamelen en bewerken van afval en grondstoffen. Vanuit de overtuiging ‘alles heeft waarde.’ bieden wij onze dienstverlening aan. Samen met onze klanten en partners, geven wij afval haar waarde terug.

Waarom Virol?

De ervaring die we sinds 1970 hebben opgedaan, maakt ons tot een gedegen partner met product- en marktkennis. Wij zetten onze kennis graag voor u in, daar waar het om uw afval en grondstoffen gaat. Door onze Noordelijke nuchterheid gaan we doelgericht te werk. We zijn betrokken bij onze klanten en handelen snel en vakkundig.

Wat doen we voor u?

Afval is vaak onvermijdelijk. Het verschil maken we door er samen op een verantwoorde manier mee om te gaan. Door samen te werken, houden we de keten van de circulaire economie gesloten en zetten we grondstoffen opnieuw in. Concreet gezien heeft dit direct een positief effect op het milieu en bespaart u bovendien kosten.

Hoe doen we dit?

Als specialist in de afvalbranche staan we garant voor een duurzame verwerking van uw afvalstromen. We zijn sterk in advisering, inzameling en bewerking op het gebied van grondstoffen. Waar nodig, werken we samen met door ons met zorg geselecteerde partners.

Waar leidt dit toe?

We zien u en onszelf als een schakel binnen de circulaire economie. Samenwerking met u als klant leidt er toe dat deze schakels aaneengesloten blijven. Daar waar afval haar waarde kan verliezen, geven wij juist deze waarde terug.

Lees meer over onze dienstverlening