Bij het organiseren van een evenement komen veel belangrijke zaken kijken, waarvan het goed verzorgen van de afvalinzameling tijdens uw evenement één is. Door het uit handen geven hiervan kunt u zich weer focussen op het succesvol organiseren van uw evenement.

 

Evenementenafval

Tijdens een evenement komen er verschillende afvalstromen vrij. Hierbij valt te denken aan etensresten, plastic bekertjes en bordjes maar ook kartonnen trays voor het drinken. Ons afvaleiland is een oplossing waarin plastic, papier en restafval gescheiden worden ingezameld zodat u één oplossing heeft voor al uw afval.

Afvaleilanden

Het afvaleiland bestaande uit 6 containers, is voorzien van borden. Hierdoor valt deze goed op en wordt gescheiden inzameling voor bezoekers vereenvoudigt.

Door het inzetten van de afvaleilanden worden diverse voordelen behaald:

  • U en uw bezoekers zijn milieubewust bezig door afval gescheiden in te zamelen waardoor hergebruik wordt bevorderd;
  • De afvaleilanden stimuleren bezoekers om afval netjes te deponeren in de containers, hierdoor heeft u geen last van zwerfvuil;
  • Hierdoor blijft u terrein netjes gedurende uw evenement, waardoor bezoekers een betere beleving hebben en meer zullen consumeren;
  • Door betere afvalinzameling tijdens uw evenement bespaart u ook op tijd en kosten voor het opruimen van zwerfvuil ná afloop van uw evenement.

 

Indien gewenst is het mogelijk om de onderste borden van uw eigen evenementen logo of tekst te voorzien. Hierdoor worden de afvaleilanden persoonlijker en deze kunt u een volgend evenement weer opnieuw gebruiken.

Gehele ontzorging

Door voor Virol te kiezen, kiest u voor gehele ontzorging. Naast het plaatsen van de afvaleilanden kunnen wij nog meer voor u betekenen. Wij kunnen medewerkers inzetten die tijdens uw evenement zwerfvuil verwijderen en ook de zakken van de afvaleilanden verwisselen. Verder kunnen wij ook de gehele afvoer van al het afval van uw evenement voor u organiseren.

Interesse

Wij kunnen evenementen in Noord-Nederland ondersteunen bij de inzameling, afvoer en verwerking van hun afval. Bent u benieuwd wat Virol voor uw evenement kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw evenement en uw wensen.

U kunt ons bereiken op 0597 – 467175 of vul hieronder uw gegevens in voor het aanvragen van meer informatie over onze afvaleilanden.

 

Ja, ik ontvang graag meer informatie over afvaleilanden