Zonder zich hiervan bewust te zijn, heeft vrijwel iedere organisatie te maken met vertrouwelijke informatie. Wist u dat bij eenvoudige klantgegevens zoals een geboortedatum, u verplicht bent deze gegevens vertrouwelijk te behandelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Laat uw vertrouwde gegevens niet in verkeerde handen vallen! Reisswolf, zusteronderneming van Virol, biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor uw archiefvernietiging en vertrouwelijke gegevens. Vernietiging, opslag of digitalisering van uw vertrouwelijke informatie? Wij zijn de enige partij in Nederland die het u onder één dak kan aanbieden. Een totaalpakket voor uw archief services!

 

Voordelen van archiefvernietiging bij Reisswolf

– Certificering: wij zijn gecertificeerd volgens ’s werelds strengste norm op gebied van vernietiging van archief en data door de NAID en CA+. Door deze certificaten kijken we verder dan de eisen die de nationale wet- en regelgeving stelt.

– Zekerheid: onze locaties zijn 24/7 zichtbaar en niet zichtbaar beveiligd. We werken met een vast team en onze medewerkers zijn gescreend. Door het tekenen van een geheimhoudingsverklaring is het personeel verplicht discretie te waarborgen.

– Veilig: uw vertrouwde gegevens worden in aluminium security containers ingezameld. De containers zijn voorzien van een speciaal cilinderslot. Daarnaast zijn de aluminium securitycontainers brandveilig en passen ze in iedere kantooromgeving.

– Beveiligd transport: uw container wordt geledigd door de Reisswolf securitywagen. Een speciale sluis aan de achterzijde van deze wagen, waarborgt de veiligheid van uw vertrouwelijke gegevens.

– Efficiëntie: uw vertrouwelijke gegevens hoeft u niet zelf te versnipperen. Ook het karton hoeft u niet te scheiden. Tabbladen, nietjes en ordners kunnen probleemloos vernietigd worden.

Vernietiging van vertrouwelijke gegevens

Op uw verzoek vernietigt Reisswolf alles wat vertrouwelijk is. Van kantoorpapier en datadragers (zoals harde schijven en cd-roms) tot bedrijfskleding en afgekeurde producten. Ons systeem is volledig gesloten, want wat vertrouwelijk is, moet vertrouwelijk blijven. Lees meer…

 

Veilige opslag van uw archief

Archief moet volgens de wet vaak voor langere tijd bewaard worden. Dit gaat meestal ten koste van uw eigen kostbare kantoorruimte. Reisswolf biedt u de mogelijkheid uw vertrouwelijke gegevens op te slaan in een beveiligde omgeving. Dit bespaart u kostbare kantoorruimte en uw documenten staan veilig opgeslagen, beschermd tegen inbraak, brandgevaar en wateroverlast. Lees meer…

 

Digitaliseren van uw documenten

Met één druk op de knop het juiste archiefstuk in handen? Nooit meer op zoek naar verdwenen documenten? Om uw documenten en archieven dagelijks te kunnen raadplegen, is digitalisering de oplossing. Onze dienstverlening laten we uiteraard aansluiten aan uw wensen. Een stukje maatwerk van Reisswolf! Lees meer…