In een wereld waarin grondstoffen schaars worden en het milieu meer onder druk komt te staan, is het duurzaam verwerken van uw afvalstromen van groot belang. Het behouden van grondstoffen in de circulaire economie is daarbij ons uitgangspunt. We ondersteunen u graag bij het vormen van een duurzaam en kostenefficiënt afvalbeleid door het aanbieden van een gratis duurzaamheidsscan.

Waarom een afvalscan?

Onze kennis van de markt zetten we in om u vrijblijvend te adviseren op het gebied van wetgeving, veiligheid, milieu en besparingsmogelijkheden. Door een duurzaamheidsscan te laten uitvoeren, brengen wij voor u in kaart op welke wijze u duurzaam en financieel voordeel kunt halen uit uw afvalbeleid. Na inventarisatie door een van onze accountmanagers ontvangt u een op maat gemaakt voorstel voor een effectief afvalbeheer.

 

Hoe gaat een afvalscan?

Allereerst nemen we graag een kijkje in uw bedrijfsafvalcontainer! Vaak vinden we hier afvalstromen die gescheiden ingezameld kunnen worden. De afvalstromen die we kunnen scheiden, zetten we direct in als grondstof voor het maken van nieuwe producten. Het, waar mogelijk, maximaal scheiden en nuttig toepassen van fracties uit uw bedrijfsafval is doorgaans duurzamer en goedkoper dan verbranden. Concreet gezien heeft dit direct een positief effect op het milieu en bespaart u bovendien kosten.

 

Vraag direct een afvalscan aan